Boettcher Center Auditorium Remodel at DU

by Sean O'Hara on May 20, 2016

Boettcher Center Auditorium Remodel at the University of Denver – Denver, Colorado

The Boettcher Center Auditorium Renovation at the University of Denver is a total renovation of a 1960 classroom building. We took one large auditorium and subdivided it into three classrooms, added accessible restrooms, renovated the lab spaces and upgraded the mechanical, power and fire protection systems.

DUBoettcherCenter small

Classroom Seating Denver

We preserved many of the elements of the existing building like the detailed wood walls while renovating the auditorium into 3 smaller lecture style classrooms.

Classroom Whiteboard Projection Screen

The teaching areas include a painted white board and a fixed projection screen positioned to not interfere with the white board.

Engineering Lab Denver

The building also includes two lab areas. This one belongs to the Engineering Department at the University of Denver.

Finally, what it looked like before the renovation:

Auditorium Pre Renovation

Originally posted 2010-09-14 23:15:47. Republished by Blog Post Promoter