Boettcher Center Auditorium Classrooms, Labs at DU

by Sean O'Hara on September 9, 2010

The Boettcher Center Auditorium Renovation at the University of Denver is complete. With classes starting next week the timing worked out perfectly, a real credit to the DU project manager Chris Shelton and the contractor Beck.

We preserved many of the elements of the existing building like the detailed wood walls while renovating the auditorium into 3 smaller lecture style classrooms.

The teaching areas include a painted white board and a fixed projection screen positioned to not interfere with the white board.

The building also includes two lab areas. This one belongs to the Engineering Department at the University of Denver.

Finally, a reminder of what it looked like before the renovation:


{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment